Szóval...

 2011.09.03. 12:09

A tegnapi bejegyzés azért maradt el,mert abban a szállodában,ahol aludtam rossz wi-fi kódot kaptam,így nem volt netem.Nemcsak boldog,hanem sikeres és eredményes pénzügyi évet is kívánok neked.(így már remélem megfelel Hajni :)

Az első tanulság amiről szokj le az új évben,ha van ilyen szokásod,hogy hülyeségeken aggódj.Elmondom mire gondolok egy személyes példán keresztül:

Amikor eldöntöttük,hogy szeretnénk gyereket és ez néha szóba került, mindenki azt tolta,hogy elsőre sok embernek nem sikerül,intézetbe kell járni és még sorolhatnám a sok ostobaságot.Mondanom sem kell,hogy napra pontosan úgy fog megszületni a gyerekünk,ahogy terveztük.Azért kellett várnunk rá,mert arra a luxushajóútra amire májusban mentünk, 6 hónapos terhesen lehet maximum utazni.Akkor volt 5 és fél hónapos terhes,ahogy ezt is terveztük.Mindenki mondta,hogy mennyire kemény az első 3 hónap: hányás és rosszullét váltakozva 90 napig.EGYETLEN EGYSZER SEM volt rosszul és pontosan ennyiszer hányt.Még számtalan példát tudnék felsorolni,hogy milyen betegségeket kaphatott volna el és hány száz kilót szedhetett volna fel,amiket megállás nélkül mondtak neki...persze ezekből semmi sem lett.

Egyébként sok olyan kérdést tettek fel,amire számomra annyira egyszerű a válasz.Kedvencem: hogy bírja a meleget? Először is,nem zavartam ki 8 hónapos terhesen 36 fokos melegben újságot árulni az utcára.Azt valószínűleg nehezen viselte volna.Így vagy a 24 fokos KLIMATIZÁLT lakásban,kocsiban, vagy ha elment vásárolni akkor boltban töltötte a forró napokat.Ha kint szeretett volna lenni,akkor pedig fürödtünk a 28 fokos medencében és hideg limonádét szürcsöltünk a napernyő alatt.

Egy másik ilyen kérdéscsokrot azért kapunk,mert a terhesség utolsó 50 napjából 47et távol töltöttem tőlük. (maximum 4 óra távolságra) Az én szüleim 10 percre laknak tőlünk,a feleségem szülei 2 percre,a magán szülésznőnk 4 percre,a kórház pedig 5 percre van tőlünk.Valószínűleg nincs olyan kihívás amit ne tudnánk megoldani.A leggyengébb amit javasoltak neki,hogy nem kéne egyedül aludnia,inkább valakihez költözni ilyenkor.....

Végül egy személyes kedvencem: Bármit vettünk a gyereknek az elmúlt hónapokban,csak fitymáló nézéseket,kézlegyintéseket és okoskodásokat kaptunk.Egyszerű megoldást választottunk:mindenki kizártunk az örömeink megosztásából,csak azokat nem,akik feltétel nélkül elfogadnak bennünket,őszintén örülnek velünk és feltétel nélkül osztoznak a boldogságunkban.

Idáig a bejegyzés úgy tűnik,mintha nem az üzletről szólna,pedig de.

Az emberek 95 %-a azért nem csinálja az üzletet,mert fél attól,hogy mit gondolnak az emberek róla.Az emberek mindig gondolnak valamit...rólad is.....KI A F@**t ÉRDEKEL.

TE alakítod az életedet,te építed azt a pályát,amin játszol.Nem kell mások szabályainak megfelelned.Te alakítod a saját céljaidhoz vezető szabályokat.Csak ez az üzlet vezethet el a leggyorsabban ahhoz az élethez,amit megálmodtál magadnak.

BUÉK

A bejegyzés trackback címe:

https://mlmrevolution.blog.hu/api/trackback/id/tr833199466

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

hajnuska1000 2011.09.03. 19:29:48

...mint EGYETLEN EMBER, aki kommentálja a gondolataidat elmondanám, hogy egyetértek veled, nagyon sok butaságot tudnak összehordani az emberek, aminek 99,9 százalékával nem szabad foglalkozni..ha meghallottad, oké , könyveld el...viszont cselekedj mindig úgy, ahogy a nagy átlag nem várja..mert mindig az a helyes!!..és ezzel egy más életet tudsz magad köré építeni...és még egy gondolat, nem az enyém , de az egyik kedvencem: " A bölcs ember maga dönt, a többiek mások véleményére hallgatnak!!! " ---köszönöm a szót Geri! :) :)
süti beállítások módosítása