and the WINNER is ....

 2011.06.28. 11:23

A pályázat lezárult és egy film készült el. Ezt egy ideig megnézhetitek a videóim között. Sok tanulsága volt számomra ennek az egésznek,hiszen rengetegen jeleztétek,hogy szeretnétek videót. Mivel fényképeket csak egy helyről kaptam,így módosítottam a feltételeket utólag. Szerintem 90 %-otoknak nincs álomkönyve,illetve álmaitok képei összeválogatva.A 10 % 90 %-a pedig nem szokta nézegetni,bővíteni és dátumot rendelni a céljai mellé. Így csak az emberek 1 %-a teszi ezt megfelelően...azok,akik elérik és megvalósítják az álmaikat.Érdekes nem?

Egy tévhitet szeretnék eloszlatni:Ha csinálod a dolgodat,helyt állsz az élet minden területén-legalábbis sok mindent megteszel érte-akkor ha néha foglalkozol a céljaiddal fél,NETÁN egy órát,az NEM időpazarlás.

Természetesen anélkül,hogy TENNÉL érte és SZEMBENÉZZ A FÉLELMEIDDEL : elérhetetlenek maradnak.

Gratulálok a nyertes hozzáállásához.A ti képeitekből,a ti zenétekkel és a ti álmaitokból lett összeállítva.Ami hiányzik a filmből az a kitűzött dátum és a beletett munka.Nézzétek meg sokszor és tegyetek érte MINDEN NAP!!!

A pályázattól függetlenül: várom az általatok elkészített videókat,hidd el örömödet fogod benne lelni.A július végéig beérkezett videók értékes meglepetésre,ajándékra számíthatnak. Ne felejtsd az üzlet első pontját,amit szintén sokszor elmondtak már neked:

Mi a céljod ezzel a lehetőséggel?

 

A bejegyzés trackback címe:

https://mlmrevolution.blog.hu/api/trackback/id/tr643021279

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása