Helló karácsony!!

 2011.12.08. 10:39

Két hét van karácsonyig.A legforróbb időszak,mégis beszippantja az emberek 90%-át a bejgli.Mi lesz a fájuk alatt? A tavalyról megmaradt hitelek,karácsonyi vicsor és egy bábként megjátszott ünnep.

Szerintem a konfliktusok 90%át a pénz hiánya okozza.Kikezdi a legerősebb kapcsolatokat is.A helyes hozzáállás az,ha a legnagyobb problémád adja az erőt ahhoz,hogy bármit végigcsinálj,amivel megtudod oldani.Miért nem teszik ezt?Mert nem hiszik el,nem hisznek magukban.Hogy csinálnám meg az üzletet, amikor anyám,apám,férjem,feleségem,húgom,bátyám is megmondta,hogy nem sikerül.

Utaztam a húgommal Pestre és arról mesélt,hogy nem használ folyékony kézfertőtlenítőt,mert megöli a jó baktériumokat. Basszus-mondom neki-találkoztál egy kutatóorvossal? Ki mondta ezt neked? Hát Piri. Mi is a foglalkozása? Pultos...

Anyád gyémánt az üzletben?Akkor miért hallgatsz egy "pultosra"?

A bejegyzés trackback címe:

https://mlmrevolution.blog.hu/api/trackback/id/tr853447591

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása