BK

 2011.12.22. 23:34

Boldog karácsonyt!Remélem neked is úgy telnek az ünnepek,mint nekünk: nyugalomban,boldogságban.Újra kiolvasom kedvenc Walt Disney életrajzi könyvemet,Audry Hepburn filmeket nézek és összeszerelésre vár 160.000 forintnyi LEGO vonat.Egyébként az ünnepek között megjelenik egy írásom Mo. legolvasottabb LEGO blogjában,mert ha valamit komolyan csinálunk,akkor tényleg csináljuk komolyan.

Tehát a legnagyobb változás a karácsonyunkban a kis Picúrunk,akinek bármit megvennék,de még nem értékeli annyira,így anyatejet kap karira. Már minden be van csomagolva,összekészítve.Holnap csak az apró simítások és Karácsony. Ez is álmom volt,hogy huszonnegyedike ne az idegeskedés és a veszekedés napja legyen. A két ünnep között minden nap lesznek programjaim.Leginkább azt várom,hogy harmincadikán megvendégeljük a barátainkat és kicsit helyre rakjuk a szomszédokat.

Kellemes ünnepeket és írd le,fogalmazd meg milyen karácsonyod lesz egy év múlva...nekem bejött!!

A bejegyzés trackback címe:

https://mlmrevolution.blog.hu/api/trackback/id/tr713489607

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása