Másolódás

 2011.11.09. 16:06

Hát egy mai történetet meg kell,hogy osszak veletek.Ülök a kocsiban,hátul a gyerek,Enikővel beszélgetek.Megszólal a telefonom,a számot nem néztem.Bemutatkozásra nem is tudtam figyelni,de sokan hívnak akik engem ismernek én viszont őket nem.Kaptam egy tökéletes meghívást.Gondoltam végre ennyi év után.. Nyilván mondtam,hogy engem csak a saját üzletem érdekel.Kapok rá egy tökéletes kifogáskezelést.... Egyszerűen csak kolerikusan tudtam lezárni: márpedig nem találkozunk!!! Még erre is jó választ kaptam.

Utána ott dühöngök,hogy milyen erős már a konkurencia,honnan veszik azokat a mondatokat,amit én is használok.... Eltelt fél óra és belém hasított a válasz.

Az én üzlettársam HÍVOTT MEG!!!! Rájöttem,hogy biztos gyakorolnak.Egy új induló,új indulójának az új indulójával... döbbenetes a másolódás. Megnyugodtam,hogy jól csináljuk a dolgunkat. Gratulálok Ica!!!

Te örülnél,ha azt másolnák az üzlettársaid (forgalomban,szponzorálásban,hozzáállásban) amit MOST TE csinálsz? Persze ez csak egy költői kontroll kérdés....

A bejegyzés trackback címe:

https://mlmrevolution.blog.hu/api/trackback/id/tr773366120

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: sky casino email address 2019.03.08. 19:41:40

Allstate pre-employment assessment - baekexf

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

vidéki srác 2011.11.09. 23:16:20

Ha egyről beszélünk, akkor azt kell mondjam h engem is elég rendesen meghívott :)
süti beállítások módosítása