ÁlomPályázat

 2011.06.24. 09:41

Tegnap teljesen váratlanul küldött nekem egy életvideót (a sajátját), az egyik külföldön élő üzlettársam és ez adott egy ötletet. Az üzlet első lépése az álomkönyv,amit magam is pár év késéssel csináltam meg. Az eredmények is így csúsztak... Viszont az életvideó közelebb visz az álmaidhoz.Keress kb. 80-100 olyan képet egész életedből,életetekből,ami számodra a legkedvesebb.Keress képeket olyan helyekről,ahova elakarsz jutni,olyan autókról amiket vezetni szeretnél,olyan házakról ahol élni szeretnél.Válaszd ki a kedvenc zenédet.

Az első embernek,aki eljuttatja hozzám ezt az anyagot megcsinálom az életvideóját.Nemcsak a gyorsaság számít,hanem az anyag minősége is. Lehet személyesen,vagy e-mailben.

A bejegyzés trackback címe:

https://mlmrevolution.blog.hu/api/trackback/id/tr473010666

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

hajnuska1000 2011.06.24. 19:25:26

...ezek szerint sikerült letöltened, de jó....nagyon örülök neki
Akkor én már profi vagyok, vagy az enyém is benne van az első háromban?? :)
süti beállítások módosítása