BUÉK 12 vagy 21?

 2012.01.10. 09:01

Az a bajom a blog írással,hogy írni kell.Aki kicsit is ismer tudja,hogy smst vagy emailt csak a legszükségesebb esetekben írok.Tehát ha lenne valakim  aki leírná a mindennapi gondolataimat,akkor gyakrabban lenne bejegyzés.Ezzel át is ugrottam a "gyakrabban fogok blogot írni" újévi fogadalmat.

Nem tudom milyen éved volt,de nekem az eddigi legjobb és legeredményesebb.Nyilván a lányom is dobott ezen egy keveset,én inkább itt a munkám eredményeire gondolok. Kimentem éjfélkor egy pohár pezsgővel a teraszunkra (öt perccel korábban tettem le a munkát).A város legmagasabb pontján lakunk,így egészen egyedi látványt nyújtott ahogy emberek milliókat durrantottak el.(Tűzijáték formájában) Azon gondolkodtam,hogy egy év múlva,immár egy új lakásban (ez a terasz azért hiányozni fog),hogyan hagyom magam mögött 2012őt. Akarok egy igazán hajtós évet.Nem akarom elpazarolni azt az erőt amit magamban érzek,az emberek többsége úgyis ezt teszi.

Az üzletben minden lehetőség adott.A célokat nem szabad szem elől téveszteni a mindennapi problémák nyomása alatt,mert ha ez sikerül akkor életed legboldogabb pillanata azlesz,amikor betudtad tartani a magadnak tett ígéretet.

A hétvégét Milánóban töltöm, előtte egy napot Velencében.Szeretnék a vasárnapi vip ellátásos Milan-Inter meccsről egy videónaplót készíteni.Ha van olyan dolog,ami téged érdekel,akkor írd meg (fb-n)és megpróbálunk kint utánajárni,akár a videóba belerakni.Ne felejtsd el,hogy a jövőben neked is lesz sok lehetőséged ilyen ellátással meccsekre menni,de azért az sem árt,ha van pénz ÉS idő!! GD

A bejegyzés trackback címe:

https://mlmrevolution.blog.hu/api/trackback/id/tr573533338

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása