Rendszer

 2011.07.21. 09:46

Szeretném bepótolni az elmúlt 1 hónap lemaradását.Tudnék sztorizni is,mivel sok minden történt,ezt viszont inkább személyesen.Úgyis országjáró körúton leszek.Portoroz nyilván szenzációs volt.Ezután sokan tűztek ki új célokat,köztük én is. Érdekes érzés,amikor nem arra vágysz,hogy otthon legyél,hanem úton...

Nézzük inkább a tanulságokat: az üzlet akkor fizet,amikor olyan dolgokat kell csinálni,ami nagyon nehezedre esik.Nálam ez a kényelmes otthonom,életem elhagyása.Semmi gondom nincs a technikai dolgokkal,mivel elég sok gyakorlatom van benne.Ezen tényleg csak az segít,ha csinálod és elég sokat hibázol.

A sikeres üzlet titka egyszerűbb,mint gondolnád: BE KELL TARTANI A SZISZTÉMÁT!!!

Nézd végig,hogy mit nem tartottál be idáig (kicsit mélyebben gondolkodj el ezen,minthogy gyorsan elolvasod!!!)

1.Írd le határidővel ellátott, pontosan megfogalmazott céljaidat.

2.Írd le az összes ismerősödet írott névlistába, telefonszám,cím, foglalkozás, MIÉRT lenne jó neki az üzlet.

3.Tanulj meg meghívni!! Ez sok-sok gyakorlást igényel.A SZPONZORODDAL!! Az tud meghívni,aki 100ból 99 igent kap.Ehhez minden kifogást,kérdést és helyzetet tudatalattiból kell megoldani.Akinek van célja és TUD meghívni: NEM fél és NEM halogatja.

4.Kétszer 15 (nem 14) igenes marketingtervekkel indulj el. Ha ez kimaradt,akkor utólag is!!!

5.Elkötelezetten kell képezned magad.Saját magad miatt!!!A jelenlegi személyiséged Nem alkalmas arra,hogy új szintet érj el.Folyamatosan változni kell és magadtól nem tudsz.

6.Így kell indítanod minden újat.20 frontig kell szélesíteni,lehetőleg 6 hónap alatt.

7.Csak az LCnek van jogosítványa.Addig tanuló vagy.Ha régen érted el, újra kell órákat venned.Viszont LC szinttől bármit elérhetsz.

Ez nem az egész rendszer leírás.Ellenőrizd le magad,szerintem az üzletépítők 99%-a elvérzik,az 1%ot pedig Te is ismered. Ha a rendszer szerint dolgozol elkerülhetetlen a siker.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://mlmrevolution.blog.hu/api/trackback/id/tr53085505

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása