Vivi

 2011.05.01. 17:08

Igen.Kislányunk lesz.Köszönjük a sok gratulációt.Nem gondoltam volna,hogy ilyen óriási boldogságot hozhat az életembe.Alig bírom kivárni,hogy megszülessen.Olyan fantasztikus élete lesz és olyan sok boldogságot hoz a szeretteink életébe is.

Soha nem kell nélkülöznie semmit.Nem is anyagi dolgokra gondolok,hiszen az számomra természetes.Inkább az a nyugalom,szeretet és kiegyensúlyozottság lesz különleges számára,amit szintén ennek az üzletnek köszönhetünk.

A legfontosabb célom ,hogy hatalmas önbecsülése legyen és bármit elérjen,amit kitűz maga elé.

Olyan óriási erőt érzek,amikor rágondolok.Mivel szeptemberben születik és akkor kezdődik az új pénzügyi év is,a céljaimat is ehhez igazítom.Novemberben a 30.szülinapomig új szintet kell elérni.Én amúgy is csak az eredményeket szeretem megünnepelni.Az idő úgyis telik.

Legyen neked is egy katalizátorod,ami mindig erőt ad.Ott van körülötted,csak vedd észre.

A bejegyzés trackback címe:

https://mlmrevolution.blog.hu/api/trackback/id/tr692869496

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása